Детска градина “Брезица” с подарък към министъра на образованието и науката – правилата на инициативата “Мост към добрината”

04.11.2019

Детска градина “Брезица” с подарък към министъра на образованието и науката – правилата на инициативата “Мост към добрината”

04.11.2019

most-kam-dobrinata.jpg

При посещението си в град Брезник, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев получи подарък от детска градина „Брезица“.

Красимир Вълчев
Красимир Вълчев

Подаръкът беше връчен по време на работна среща в учителската стая на средно училище „Васил Левски“ в град Брезник. От колектива на детската градина представиха начина, по който те се справят с агресията на децата и да правят детското заведение по-привлекателна среда. “Изградили сме една инициатива, която се нарича „Мост към добрината“. Ще ви подарим, ще си го прочетете после, а когато ни дойдете на гости ще видите мост към добрината в действие. Надявам се скоро да помислите по въпроса и да ни посетите, защото ние ви очакваме., каза преподавател от детската градина.

Инициативата е извън всички други събития свързани с програми и е като допълнителен елемент във възпитанието на децата. Идеята за инициативата „Мост към добрината“ е на колектива на детската градина по предложение на директора Емилия Алексова.

Министърът на образованието и науката получи рамка с правилата, които персонал, родители, гости и приятели на детска градина „Брезица“ спазват, за да осъществяат „Мост към добрината“. Можете да ги видите в снимката по-долу.